-30% POPUST NA SVETILA IN ŽARNICE! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA DAN FORM KOLEKCIJO! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA VSE JEDILNE MIZE IN KLUBSKE MIZICE! DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije)
DODATNI 20 % POPUST NA OUTLET SORTIMENT S KODO KUPONA "OUTLET20" DO 30.6.2024.

Kicker

KULT HOME SELECTION KOLEKCIJA
Boja: Hrast, Naravna; Materijal: Hrast, Laminirani MDF, Les;

549,00 

Električna, nastavljiva miza Kicker omogoča enostavno nastavitev na želeni način dela – sedenje ali stoje. Opremljen je s tihim elektromotorjem in SOFT start-stop sistemom, ki zagotavlja dvigovanje in spuščanje mizne plošče brez nenadnih sunkov. Dve polici in en predal ter vgradni priključki bodo uporabniku zagotavljali prostor za red in organizacijo. Pisalna miza v črni in hrastovi barvi je minimalističen kos, ki se poda različnim stilom opremljanja.

Rok dobave do 21 dni

Brezplačna dostava

Vse vrste plačil

Koda: MP004294 Kategorije: , ,
Opis

Opis

Električna, nastavljiva miza Kicker bo napredovala in izboljšala naše delo in preživljanje časa za računalnikom. Ena njenih glavnih prednosti je možnost enostavnega prilagajanja višine mizne plošče potrebam in željam vsakega uporabnika, kar izboljša udobje, zdravje in delovno učinkovitost. Uporablja se lahko za različne namene: je odlična rešitev za tradicionalne pisarne, a z naraščanjem števila ljudi, ki delajo na daljavo, je električna miza lahko tudi osrednja točka domače pisarne. Omogoča enostavno nastavitev na želeni način dela – sedenje ali stoje. Je idealna rešitev za ljudi, ki skrbijo za zdrav način življenja in želijo zmanjšati negativne učinke dolgotrajnega sedenja. Prav tako bo miza zagotovila prilagodljivost in praktičnost umetnikom, oblikovalcem in mojstrom ročnih del. Opremljen je z električnim motorjem, katerega tihi mehanizem omogoča diskretno spreminjanje višine in ne moti dela drugih ljudi. Poleg tega sistem SOFT start-stop zagotavlja gladko in varno dvigovanje in spuščanje mizne plošče. Zahvaljujoč temu mehanizmu je gibanje nadzorovano in spremembe višine potekajo brez nenadnih sunkov, kar ščiti pred na primer razlitjem kave ali drugih tekočin. Dve polici in en predal bo uporabniku zagotovil prostor za red in organizacijo. Police so dovolj velike za večje predmete, predal pa je namenjen shranjevanju dokumentov in zapiskov, ki jih morate imeti pri roki. Vgrajena vrata so praktičen dodatek, ki vam omogoča preprosto polnjenje in povezovanje več naprav brez potrebe po dodatnih vtičih ali podaljških. Miza je opremljena s tremi USB tip A priključki, kable pa lahko s prehodom za kable skrijete pod mizno ploščo. Delovna miza v črni in hrastovi barvi je minimalističen kos, ki se ujema z različnimi stili notranje opreme, neravnine na površini mizne plošče pa dodajo čar in pristnost ter v delovni prostor vnesejo element narave. Optimalna velikost zgornje delovne površine jo naredi praktično in prilagodljivo.

Tehnični parametri:

Višina (cm): 77-122
Širina (cm): 60
Dolžina (cm): 120
Debelina plošče (cm): 1,5
Utež (kg): 33,1
Višina do plošče (cm): 69-114
Zahteva montažo: da

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Vrsta mize

Lesena miza

Barva

Hrast, Naravna

Material

Hrast, Laminirani MDF, Les

Barva stojala

Črna

Stojalo

Kovina

Hitro povpraševanje po izdelku

Hitro povpraševanje po izdelku

Pošljite nam kakršno koli vprašanje v zvezi s tem izdelkom. Naši uslužbenci vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem roku.

ZAMENJAJTE JEZIK
Košarica