-30% POPUST NA SVETILA IN ŽARNICE! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA DAN FORM KOLEKCIJO! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA VSE JEDILNE MIZE IN KLUBSKE MIZICE! DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije)
DODATNI 20 % POPUST NA OUTLET SORTIMENT S KODO KUPONA "OUTLET20" DO 30.6.2024.

Opremljanje objektov z lizingom

Opremljanje objektov z lizingom 1
OPREMLJANJE OBJEKTOV Z LIZINGOM

V kolikor se vam pokaže potreba po financiranju izdelkov iz našega asortimenta za Vaš novi projekt opremljanja, Vam ponujamo možnost operativnega lizinga. Z našim zanesljivim partnerjem Grenke Hrvatska Vam ponujamo možnost večletnega (od 12 do 60 mesecev) financiranja in razdelitev stroškov nakupa opreme na mesečne obroke. Grenke Hrvatska je del nemškega koncerna Grenkeleasing AG, ki je prisoten v 30 državah sveta in je vodilni na trgu t. im. Small-ticket-leasinga.

Z zaupanjem se obrnite na nas in v kratkem roku boste prejeli ponudbo s celotnimi in podrobnimi pogoji najema. Najem dobite brez plačila predujma, varščine ali garancije, obroki najema pa se knjižijo kot strošek, zato so v celoti davčno priznani odhodki. Računovodsko se oprema ne vodi kot oprema, niti se amortizira. Po izteku najema ima kupec možnost po enem obroku (ki je identičen z ostalimi obroki) odkupiti opremo v svojo last, kar stori večina uporabnikov.

Tovrstna oblika financiranja je znana že vrsto let in predstavlja sodobno obliko finančne rešitve pri nabavi opreme. V primerjavi s klasično obliko financiranja je prednost takšnega financiranja v tem, da se oprema uporablja dokler ima vrednost ter se po potrebi odkupi ali zamenja z novo po izteku najema. Uporabnik opreme ne obremenjuje svojega podjetja z lastnino, kakor je to pri klasičnem kreditu ali finančnem lizingu, prav tako pa na začetku nima obveznosti za vložitev lastnih sredstev v kakršni koli obliki finančnega sodelovanja.

OBRAZEC ZA OPERATIVNI LEASING

ZAMENJAJTE JEZIK
Košarica