-30% POPUST NA SVETILA IN ŽARNICE! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA DAN FORM KOLEKCIJO! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA VSE JEDILNE MIZE IN KLUBSKE MIZICE! DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije)
DODATNI 20 % POPUST NA OUTLET SORTIMENT S KODO KUPONA "OUTLET20" DO 30.6.2024.

Varnost in varstvo podatkov

Izjava o varstvu zasebnosti podatkov ureja način postopanja z Vašimi osebnimi podatki, ki se zbirajo in obdelujejo ob obisku določene spletne strani in ob uporabi piškotkov (cookies) na spletnih straneh.

S to izjavo se obvezujemo, da bomo zavarovali zasebnost uporabnikov, kupcev in obiskovalcev naše spletne strani, zagotovili pa bomo tudi varnost osebnih podatkov, ki so nam dostopni preko prej navedene strani.

Z uporabo te spletne strani soglašate z načinom zbiranja in obdelave podatkov opisanim v tej Izjavi ter s shranjevanjem in z dostopom k piškotkom na Vaši napravi.

KULT-HOME d.o.o. se obvezuje, da bo zavaroval osebne podatke Kupcev tako, da bo zbiral samo nujne, osnovne podatke o kupcih/uporabnikih, ki so nujno potrebni za izpolnitev naših obveznosti; informiranje Kupcev o načinu uporabe zbranih podatkov, redno nudenje Kupcem možnost izbire o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali želijo, da se njihovo ime odstrani iz seznamov, ki se uporabljajo za marketinške namene.

Oseben podatek je vsak podatek, ki se nanaša na posameznika in na ugotovitev njegove identitete, ali pa se identiteta lahko na podlagi teh podatkov ugotovi neposredno ali posredno.

Z registracijo na spletni strani www.kult-home.hr, z nakupom kot obiskovalec ali samo z dostopom na samo stran, Kupec daje soglasje, da Prodajalec obdeluje njegove osebne podatke navedene v registracijski obliki ter podatke o naročilih, kakor tudi podatke dostopne v procesu plačila storitve in druge podatke. Ti podatki se uporabljajo za namene sklepanja in izvršitve pogodbe ter za namene seznanjanja Prodajalca z nakupnim vedenjem Kupca, kakor tudi za informativne namene ter namene oglaševanja storitev in produktov Prodajalca. Prodajalec se obvezuje zavarovati zasebnost osebnih podatkov vseh Kupcev, zato bo z njimi postopal skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, oziroma skladno z drugimi tovrstnimi predpisi. Vse navedene osebne podatke Prodajalec ne sme nepooblaščeno uporabljati, niti dovoliti dostopa tem podatkom tretjim osebam, razen takrat, ko to poseben zakon dopušča, ali pa je to potrebno za zagotovitev pogodbenih obveznosti.

Vsi zaposleni v podjetju Kult-Home in poslovni partnerji so odgovorni za spoštovanje načel varstva zasebnosti podatkov.

Vaši osebni podatki so zavarovani skladno z našo Politiko varstva osebnih podatkov, ki zagotavlja ustrezno raven varstva osebnih podatkov v skladu z obveznostmi, ki izhajajo iz Splošne uredbe o varstvu podatkov 2016/679 (GDPR) in drugih veljavnih zakonov v zvezi z varstvom osebnih podatkov.

Osebne podatke hranimo tako dolgo, kolikor je potrebno, da je zahtevana storitev, ali storitev, za katero ste dali soglasje, opravljena, razen če Zakon ne predpisuje drugače. Podatke, ki smo jih zbrali za namene nudenja prodajnih transakcij, bomo hranili še 12 mesecev od datuma zadnje transakcije, v kateri so uporabljeni (npr. transakcija dostave, reklamacije ipd.). Zbrani podatki se izbrišejo po prenehanju namena, za katerega so zbrani, oziroma s prenehanjem pogodbenega razmerja, podatke, ki so zbrani zaradi obdelav na zakonski podlagi, pa bomo hranili skladno s časovnimi omejitvami po zakonskih določilih (npr. Zakon o računovodstvu).

Če Kupec ne želi več, da Prodajalec na kakršen koli način obdeluje njegove podatke in zahteva izbris podatkov, mora to Prodajalcu javiti z elektronskim sporočilom poslanim na elektronski naslov info@kult-home.hr

Varstvo osebnih podatkov skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 – Uredba in izvajanje Splošne uredbe o varstvu podatkov

WSPay kot izvajalec avtorizacije in plačil s kreditnimi karticami obravnava osebne podatke kot izvajalec obdelave in z njimi ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 in skladno s strogimi pravili Pravilnika PCI DSS L1 o varstvu vpisa in prenosa podatkov.

WSPay uporablja certifikat SSL z 256-bitno enkripcijo in kriptografski protokol TLS 1.2, ki je najvišja stopnja varstva pri vpisu in prenosu podatkov.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za avtorizacijo in plačilo oziroma izpolnjevanje obveznosti po pogodbi ali na podlagi pogodbe, so zaupni.

WSPay ne obdeluje in ne uporablja osebnih podatkov, razen za izvajanje pogodbe o avtorizaciji in plačilu.

WSPay jamči za izpolnjevanje vseh zahtev, opredeljenih z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov za obdelovalce osebnih podatkov, predvsem pa za izvajanje vseh potrebnih tehničnih, organizacijskih in varnostnih ukrepov, kar potrjuje s certifikatom PCI DSS L1.

ZAMENJAJTE JEZIK
Košarica