20% POPUSTA NA VSE IZDELKE OB NAŠIH PRVIH 20 LETIH! DO 31.5.2024. (razen kategorije Outlet)

Postanite naš partner

Postanite naš partner 1
POSTANITE NAŠ PARTNER

Arhitektom, oblikovalcem in drugim profesionalcem, ki opremljajo interierje zasebnih ali javnih prostorov, smo dali na razpolago številne vizualne materiale, vključno s 3D modeli, katalogi, fotografijami, videi in drugimi specializiranimi vsebinami potrebnimi za izdelavo projektov.

S skupnim sodelovanjem bomo izbrali ustrezne Kult Home modele in ustvarili predložke za zasebne in javne interierje ali eksterierje po željah in specifičnih zahtevah ter okusih Vašega klienta.

Baza artiklov Kult Home zagotovo pokriva potrebe projekta katere koli velikosti in katerega koli namena, odlikuje nas hitra dostava, v kolikor pa imate specifične zahteve za izdelke, ki jih nimamo v redni ponudbi, bodo  naši uslužbenci raziskali baze podatkov naših dobaviteljev in našli najboljše izdelke glede na želje Vašega klienta.

 

IZKORISTITE UGODNOSTI

Za vse Vaše projekte smo zagotovili tudi ustrezne finančne ugodnosti v obliki posredniške provizije, za številne kolekcije pa občasno tudi posebne popuste za Vas ali Vaše kliente.

Prijavite se po kontaktnem obrazcu, izdelali Vam bomo račun, ki bo zelo olajšal postopek projektiranja, v komunikaciji z našim prodajno-svetovalnim timom pa boste našli potrebno podporo v smislu iskanja  želenih slogovnih rešitev.

Veselimo se našemu prihodnjemu sodelovanju, zato nam s popolnim zaupanjem predstavite svoj projekt.

OBRAZEC ZA PARTNERJE

ZAMENJAJTE JEZIK
Košarica