-30% POPUST NA SVETILA IN ŽARNICE! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA DAN FORM KOLEKCIJO! DO 30.6.2024. (razen kategorije Outlet)
-20% POPUST NA VSE JEDILNE MIZE IN KLUBSKE MIZICE! DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije)
DODATNI 20 % POPUST NA OUTLET SORTIMENT S KODO KUPONA "OUTLET20" DO 30.6.2024.

IZBERITE SVOJ NAČIN PLAČILA

CENA

Maloprodajna cena blaga prikazana za vsak izdelek je izražena v evrih (EUR) z obračunanim DDV. Za naročila večja kot 100 evrov je dostava na področju Republike Slovenije vključena v ceno izdelka, za naročila, katerih znesek plačila je nižji od 100 evrov, je znesek stroška dostave izražen pri potrjevanju naročila.

TRAJANJE POGODBE

Pogodba, ki jo skleneta Kupec in Prodajalec, je enkratna pogodba o kupoprodaji, ki je zaključena z izvršitvijo plačila s strani Kupca in z dostavo blaga s strani Prodajalca.

NAČINI PLAČILA

Plačilo izbranih izdelkov v spletni trgovini www.kult-home.si je možno na naslednje načine:
Enkratno plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami: Plačilo neposredno preko spleta z uporabo najsodobnejšega servisa za plačilo z bančnimi karticami: Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club.

Izberite svoj način plačila 1Izberite svoj način plačila 3Izberite svoj način plačila 5Izberite svoj način plačila 7

Neposredno plačilo z Vašega računa
Pri tovrstni izbiri načina plačila boste na naslov svoje elektronske pošte prejeli potrdilo o naročilu s potrebnimi podrobnostmi za plačilo. Plačilo lahko opravite z uporabo spletnega bančništva ali preko banke, pošte, ipd.
Po prejetem dokazilu o plačilu bomo začeli z obdelavo Vašega naročila. Ker se datuma izdelave naročila in prejema dokazila o plačilu lahko razlikujeta, se lahko datum dostave pomakne.

IZJAVA O VARNOSTI PRI PLAČILU Z BANČNIMI KARTICAMI

Kult home d.o.o. uporablja WSPay za spletna plačila

Varstvo osebnih podatkov skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 – Uredba in izvajanje Splošne uredbe o varstvu podatkov

WSPay kot izvajalec avtorizacije in plačil s kreditnimi karticami obravnava osebne podatke kot izvajalec obdelave in z njimi ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 in skladno s strogimi pravili Pravilnika PCI DSS L1 o varstvu vpisa in prenosa podatkov.
WSPay uporablja certifikat SSL z 256-bitno enkripcijo in kriptografski protokol TLS 1.2, ki je najvišja stopnja varstva pri vpisu in prenosu podatkov.
Osebni podatki, ki se uporabljajo za avtorizacijo in plačilo oziroma izpolnjevanje obveznosti po pogodbi ali na podlagi pogodbe, so zaupni.
WSPay ne obdeluje in ne uporablja osebnih podatkov, razen za izvajanje pogodbe o avtorizaciji in plačilu.
WSPay jamči za izpolnjevanje vseh zahtev, opredeljenih z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov za obdelovalce osebnih podatkov, predvsem pa za izvajanje vseh potrebnih tehničnih, organizacijskih in varnostnih ukrepov, kar potrjuje s certifikatom PCI DSS L1.

Izberite svoj način plačila 9Izberite svoj način plačila 11Izberite svoj način plačila 13

ZAMENJAJTE JEZIK
Košarica