20% POPUSTA NA VSE IZDELKE OB NAŠIH PRVIH 20 LETIH! DO 31.5.2024. (razen kategorije Outlet)

O nas

Ljubezen do interierja, oblikovanja in estetike nas je leta 2004 pripeljala do tega, da to, kar imamo radi, pretvorimo v delo in to delimo z Vami. Da bi bil naš dizajn prepoznaven, smo se odločili celotno zgodbo poimenovati KULT. Za nami so številni projekti ureditve, ki so zaživeli v vaših domovih, v druge pa šele vstopamo. Vedno se radi spominjamo številnih velikih projektov, ki so nas izgradili, za to zaupanje pa smo vam neizmerno hvaležni.

Bili smo del ureditve interierja oddaje Masterchef Hrvaške, Big Brother resničnostnega šova, kulinaričnih oddaj, kot so Večerja za 5, Kuhar in pol ali Pri Ani ter del scenografije različnih telenovel, kar je rezultat našega truda in dela, ki ste ga prepoznali v nas.

O nas 1

Zaupanje je nekaj, kar nam veliko pomeni, zato je del naše misije skupaj graditi krog kupcev, ki nam verjamejo in nam se vedno z veseljem vračajo.

Danes smo vseeno malo “zrelejši” kot na začetku naše poti, morda manj razigrani, vedno pa še polni energije in idej. Naša ideja je vedno bila, da Vam ponudimo več in zato smo danes z Vami kot KULT HOME, veliko več.

Več kot 10.000 skrbno izbranih izdelkov za ureditev Vašega doma, pa tudi javnih prostorov kot so Hoteli, Restavracije in Caffe bari, so Vam vsakodnevno na razpolago v naši spletni trgovini, številni izbrani modeli pa so razstavljeni tudi v našem salonu v Zagrebu, Supilova 7a.

Hvala Vam, ker nas sledite na vseh današnjih sodobnih mestih komunikacije, tudi na instagram-u in facebook-u, ki v času našega začetka še nista obstajala, a smo ravno zaradi tega tudi tu zaživeli, da bi se lahko povezali z Vami na popolnoma novi ravni. Bili smo prisotni tudi na številnih sejmih, kjer je bila priložnost za naše druženje, za izmenjavo znanj in izkušenj, kar nam je zagotovo velika čast in nagrada za naš vloženi trud.

Prejete nagrade in priznanja so trenutno potrdilo našega dobrega dela, vsakodnevno pa si prizadevamo doseči nove podvige. Zahvaljujoč temu imamo priložnost graditi številne srečne kotičke Vaših domov.

Hvaležni smo Vam, da v prihodnost interierja, oblikovanja in estetike korakamo še naprej skupaj.

Vaš KULT HOME!

ZAMENJAJTE JEZIK
Košarica