27.-30.11.2023. | CYBER WEEK 25% POPUST NA VSE (razen Outlet in Horeca kategorijo)

Ayo 85

SENSE KOLEKCIJA
Boja: Črna, Naravna; Materijal: Laminirani MDF, Laminirana iverna plošča, Laminirani HDF;

469,71 

Garderobna omara Ayo širine 81 cm in višine 85 cm s toplimi, perforiranimi frontami v obliki lokov v kontrastnih naravno-črnih odtenkih bo spremljala najnovejše trende v notranjem oblikovanju. Naravni materiali za naravno vzdušje vaše dnevne sobe, spalnice ali hodnika vam bodo dali občutek večnega poletja! Shranjevalni prostor globine 40 cm je razdeljen na dva dela, ki se zapirata z vrati, kar bo odlično dopolnjevalo ostalo pohištvo iz kolekcije Ayo. S svojimi natančnimi merami se omarica zlahka prilega v prostor katere koli velikosti.

Dostopno po dogovoru

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Koda: HA41010 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Omarica Ayo širine 81 cm in višine 85 cm s toplimi, perforiranimi frontami v obliki lokov v kontrastnih naravno-črnih odtenkih bo spremljala najnovejše trende v notranjem oblikovanju. Naravni materiali za naravno vzdušje vaše dnevne sobe, spalnice ali hodnika vam bodo dali občutek večnega poletja! Shranjevalni prostor globine 40 cm je razdeljen na dva dela, ki se zapirata z vrati, kar bo odlično dopolnjevalo ostalo pohištvo iz kolekcije Ayo. S svojimi natančnimi merami se omarica zlahka prilega v prostor katere koli velikosti.

Višina (cm): 81
Širina (cm): 150
Globina (cm): 42
Zahteva montažo: da

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Material

Laminirani MDF, Laminirana iverna plošča, Laminirani HDF

Barva

Črna, Naravna

Barva stojala

Črna

Hitro povpraševanje po izdelku

Hitro povpraševanje po izdelku

Pošljite nam kakršno koli vprašanje v zvezi s tem izdelkom. Naši uslužbenci vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem roku.

ZAMENJAJTE JEZIK
Košarica